PERSPEKTIVA

O NAMA

Od 1992 godine.

PREKO 30 GODINA ISKUSTVA

Ko smo mi?

Preuzeće “Perspektiva” osnovano je 1992. godine. U vlasništvu je Tosić Nenada i Predraga sa po 50% kapitala preduzeća. Posluje kao ortačko drustvo nastalo kao nastavak porodične tradicije prodaje rezervnih delova iz oblasti kamiona i autobusa.

Zahvaljujući iskustvima, savetima i prijateljima sada pokojnog Ratka-Raja Tosića oca vlasnika preduzeća, preduzeće posluje kao veoma perspektivna kompanija koja je spremna da prihvati sve izazove tržista, prihvati upotrebu modernih tehnologija koje su potrebne za kvaliteteno organizovanje i vođenje preduzeća.

Preduzeće sa vlasnicima broji devet zaposlenih sa tendencijom za upošljavanje jos većeg broja radnika. U vlasništvu preduzeća je poslovna zgrada sa magacinom rezervnih delova, oko 400m2 i 1000m2 prostora predviđenog za servisnu halu. U okviru preduzeća nalazi se servis u kome se vrši industrijski remont motora i menjača. Uz pomoć stručno osposobljenih radnika savremene opreme i alata godišnje se izvrši veliki broj remonta. Kao odgovor što boljoj usluzi kupaca nabavljen je savremen vozni park kojim se kupcima roba direktno frankira.

Preko Trideset godina iskustva u prodaji originalnih rezervnih delova, osamnaest godina iskustva u vršenju remonta motora i menjača visko poštovanje svojih dobavljača i kupaca, permanentna likvidnost i savremena vizija sigurna su preporuka za nastavak saradnje sa svojim starim poslovnim partnerima i uspostavljanja saradnje sa novim kupcima i dobavljačima. 

Iskustvo

Preko 30 godina iskustva u prodaji rezervnih delova za kamionski i autobuski program.

Znanje

Konstantno unapređenje znanja odlaskom na sajmove, edukacijama i savremenim programima.

Najpovoljnije cene

Vreme provedeno u poslu daje nam prviligeju da imamo jedne od najpovoljnijih cena .

Garantovan servis

Sa nama je dogovor - dogovor. Dođite da porazgovaramo i zakazite servis ili remont motora i menjača.

Poverenje klijenata

Tolike godine poslovanja su dokaz da imamo verne klijente koji nam se iznova vraćaju.

Kvalitet usluge

Uvek dostupni za svaki predlog, dogovor, uslugu, na koje odgovaramo u najkraćem roku.

Tražite rezervni deo?

Pozovite nas i u najkraćem mogućem roku poručite rezervni deo koji Vam je potreban za Vaše vozilo.

POZOVITE NAS

033 21 000 22

ILI NAM PIŠITE

info@perspektiva.rs